Tjäna extra pengar med din webbsida.

Internet och främst google är en inkomstkälla utan gränser där det skapas internetmiljonärer varje dag internationellt. Det finns massor av metoder att tjäna pengar på men allt tar tid och är inte alltid enkelt. Vi vill tipsa er om ett relativt enkelt sätt att tjäna pengar på internet med.


Nishade sajter utan konkurans.

Det finns flera outforskade nyckelord på google som får massor av klicks men där ingen har har en relevant hemsida uppe om ämnet. Ta t.ex tatueringar, här kommer massor av besökare dagligen men det finns endast en rellevant portal om ämnet. Detta betyder att om besökarna inte är nöjda av första portalen går de efter nästa som i detta fallet inte finns att hitta.

Här skulle du som nybörjare kunna skapa en snabb hemsida om tatueringar. Gör lite snabb fakta om ämnet, vad bör man veta? Hur kan jag få en besökare att stanna kvar på min sida och fortsätta läsa?

Vad är målet?

Målet är att få in gratistrafik. Du tjänar extra pengar på det genom att utnttja google adwords på din sida där du får betalt för varje klick du skickar. En hemsida som tog dig 1 vecka att skapa kan tjäna dig flera hundra dollar om året, och blir dina sajter riktigt stora kan du sälja annonser till t.ex affärer som sysslar med tatueringar eller dylikt. Går denna sida bra kan du skapa flera, du behöver bara hitta nyckelord där det inte finns så mycket konkurans och där flera personer besöker och på så sätt kan du bygga upp och tjäna pengar.

Hur startar du?

Först och främst måste du hitta nyckelordet du vill ha, när du hittat det är det dags att hitta ett lämpligt webbhotell som kan hålla i din sajt uppe året om. Läs mer om webbhotell och hur du börjar.
Steg 2 i hur du skapar din egen sajt.
När du valt ett webbhotell som passar dig är det dags att hitta ett trevligt domännamn som passar in till nyckelordet du valt. Vanligtvist brukar de stora nyckelorden t.ex tatuering.se.com eller .net vara tagna av företag vars enda syfte är att återsälja dem dyrt. Som tur är behöver du inte dessa domännamnen för att lyckas, det funkar lika bra med att välja www.tatueringar-nu.se och göra en av det.

Innehåll


Gör lite fakta om tatueringar eller ämnet du valde, t.ex resor. Gör gärna lite bakgrundsfakta om ämnet t.ex hur tatueringar startade, vilka tatueringsmotiv som finns, vilka typer av tatueringar osv. Lägg allt online på ditt nya webbhotell och vänta på att de stora sökmotorerna som google, yahoo och msn ska indexera sidan. Det kan ta lite tid att få besökare men uppdaterar du din sajt ofta och sköter om den kommer det garantera att din sajt blir större och få fler besökare.
När sidan är klar bör du öppna et google adwords konto och strategiskt placera dem där du tror de får flerst klick på. Går sidan bra kan du alltid öppna fler.

 

 
Copyright © 2008 VillDuBliRik.se