Extrainkomster

 

Passiva intäkter, extrainkomster.


En passiv intäkt är att göra ett jobb en gång och att tjäna pengar på det många gånger, eller att göra något väldigt enkelt som inte tar så mycket tid. Vi är vana vid att tänka att vi gör ett jobb och får betalt för det, ett till jobb och får betalt för det osv. Så är exemplena för alla vanliga jobb men.. det måste inte vara så!

Jobba en gång och få betalt flera gånger

Det finns flera sätt att jobba en gång och få betalt flera gånger om. Det låter kanske lite galet första gången man hör talas om det, och flera kan tro att det är tal om lurendrejerier eller pyramidspel och liknande.
Men om du tänker på det känner du förmodligen redan någon som tjänar pengar utan att jobba.
Du kan...


* Hyra ut ett hus eller lägenhet och tjäna pengar varje månad.
* Skriva en sång och få betalt varje gång den spelas på radio.
* Skriva en bok och få betalt när den gör succe.

När du nu läser dessa exemplen räknar jag med att de inte nödvändigtvist passar in på just dig. Väldigt få av oss kan skriva låtar eller publicera framgångsrika böcker, jag minns av alla. Och, du kanske inte äger ett hus eller en lägenhet... (Om du gör det är det en bra ide att skaffa sig en extrainkomst på nätet för att hjälpa till att avbetala lånet)

Om du är som mig vill du gärna starta smått utan risk och utan att förlora för mycket tid för att göra det du älskar. Så att ta ett lån för att köpa en lägenhet kanske inte är så aktuellt för dig, iallfall inte i första omgången. Och inte heller om du inte kan skriva en song eller bok, vad gör du då?


Många små extrainkomster


Min lösning är iallfall att skapa många små extrainkomster istället för att försöka hitta den stora inkomstern som ska betala för allt (jag har definerat små extrainkomster som 1000 kr i månaden och uppåt). Det finns mängder av sätt att tjäna pengar på för att skaffa sig en bra extrainkomst.
Jag ställer två krav på extrainkomster.
Det måste finnas en potential till att tjäna minst 1000 kronor i månaden.
Det måste vara en passiv inkomstkälla.
En passiv inkomst är alltså att göra jobbet en gång och sedan få betalt för det många gånger. Så hur gör du det på nätet?

Kolla in betalda undersökningar (rekommenderat) , domännamn och casino affiliate

 


 
Copyright © 2008 VillDuBliRik.se