Vad är ett Webbhotell?


Ett webbhotell är en server där du kan köpa utrymme på för att ha din hemsida på. Den ser till att hemsidan alltid är uppe dag som natt och sköter alla filer och e-mails du använder med ditt webbhotell.  Den ser helt enkelt till att din sajt alltid är uppe för potentiella besökare och inkomster.


Att välja ett webbhotell är inte alltid enkelt, den ska ha bra kundsupport, inte ha krångel som vissa kan ha genom att crasha och ta din sida offline. Men mest av allt, den ska vara billig!


Målet är att tjäna pengar utan att investera för mycket i det förutom då din egen tid, har du inte tid att investera är det ingen ide att försöka. En framgångsrik webbsajt tar tid och mycket jobb att få igång, men när den väl är igång och uppdateras minst en gång i veckan genererar den en bra extrainkomst utan för mycket arbete.

Med det sagt så är det inte säkert att du vill ha den största sajten i ämnet bilar, utan kanske bara en liten sajt som genererar tusen kronor i månaden.
För att göra det enkelt för er har vi hittat två webbhotell att rekommendera.

Vi använder dem och vi har inte haft några problem med dem under den tiden vi använt dem.

Webhostingpad - Rekommenderat!

Kostar så lite som $4,95 per månad där du kan ha oändligt med domännamn och emails, support 24/7 med support för allt du behöver för att driva en webbsajt. Vi använder webhostingpad och deras gränssnitt är väldigt enkelt att använda och är perfekt om du är en nybörjare. Villdublirik.se rekommenderar webhostingpad starkt.

Klicka här för att ta dig till webhostingpad för att öppna ett konto.

Hostgator

Online sedan tidigt 2002 och med över 1 000 000 webbsidor i deras hotell erbjuder de dig ett webbhotell för så lite som $5 per månad för det enklaste paketet. Detta inkluderar självklart inte själva domänen, en domän beroende på förkortningen kan kosta så lite som $10 per år. Du har support 24/7 och en pengarna tillbaka garanti om du väljer att göra så inom 45 dagar. Läs mer om Hostgator på deras hemsida.

Klicka här för att ta dig till Hostgator...

 

 
Copyright © 2008 VillDuBliRik.se