31 sätt att tjäna pengar

Introduktion


28,5% av dina möjligheter att tjäna pengar används inte. Det är den summan av tid som förloras varje vecka på helgerna. Tänk dig att öka din nuvarande inkomst med den summan medans du gör något du gillar och vanligtvist skulle göra gratis. Du kan tjäna pengar, ha roligt och kanske hitta den rätta servicen eller produkten som får alla dina drömmar att bli sanna. Det sker varje dag för någon. Varför inte dig?


När du nu läser dessa idéer kom ihåg att vad du läser ska tolkas som en riktlinje och inte som en regelbok. Använd dessa idéer för att skapa intressantare möjligheter för dig själv. Varje ide presenterad här kan tjäna dig pengar, men, idéer du själv har när du läser detta har lika mycket eller ännu större potential för att hjälpa dig hitta dina drömmar. De största och mest framgångsrika företagen började då någon såg ett behov eller ett bättre sätt att göra något.


När du läser igenom några av idéerna här, kom ihåg att det alltid är en bra ide att spendera lite tid och läsa vidare om idéerna. Ring ett par samtal för att se hur full marknaden är med denna ide. Ring även arbetsförmedlingen angående små företag för att lära dig om det finns några speciella krav för vad du vill göra. Små företagskrav är olika runtomkring Sverige och ändras ofta. Ett telefonsamtal eller två kommer att göra din väg till framgång mycket smidigare. Lycka till och var inte rädd för att ha stora drömmar.

 

Gå vidare till del 1 av 31 sätt att tjäna pengar

 
Copyright © 2008 VillDuBliRik.se