31 sätt att tjäna pengar Del 3

I de flesta fall är familjemedlemmarna som ansvarar för egendomsförsäljningen inte tillgängliga för att själva övervaka försäljningen. Här är det viktigt att du studera lite inom område för att försäkra familjen om att de får ett rättvist pris för sina saker.


Precis som med loppis försäljningar är all information du kräver helt gratis att hitta. Spendera lite tid på affärer som specialiserar sig på andrahands möbler och affärer som säljer antika möbler, tillbehör och dylikt. Ställ frågor och lär dig vad du ska leta efter. Besök andra egendomsförsäljningar och se vilka möbler och andra stora hushållsaker säljs för. Kolla efter och se vilka saker som säljs snabbt och vilka som inte drar till sig intresse ifrån någon.

Alla dessa saker kommer hjälpa dig när du ska sätta upp priser som konsult för en egendomsförsäljning. Att veta vad som är ett rättvist pris är ett sätt att hjälpa en möjlig kund få förtroende för dig. Ett annat sätt är att utveckla ett system för kommission bestående utav en procent av alla försäljningar för dagen.

Husvakt


Många människor åker bort över helgen och bryr sig inte om att stoppa tidningen för att komma till dörren. Ibland frågar de en granne att hålla ett öga på huset och tidningen medans de är borta, men hur ofta är det grannarna kommer ihåg?
Du skulle kunna erbjuda en service där du håller koll på huset flera gånger om dagen, där du försäkrar dig om att alla dörrar och fönster är låsta och att alla post och papper har plockats upp. De extra besöken kommer att avskräcka eventuella rånare och tjuvar.


Om du är riktigt ambitiös och vill utveckla denna business med en partner kan ni erbjuda husvakt 24h om dagen. Detta är en av de möjligheterna som kan expanderas till en affärsverksamhet. Det finns ingen anledning till att inte verka vakt för små företag såväl som privata boenden. Små företag som inte har råd att köpa ett avancerat alarm till sin affär har ofta plats i sin budget för husvakter som kollar till deras affär flera gånger om dagen i små intervaller. Detta ger dom en betydligt större känsla för säkerhet.


Produkt demonstrerare


Detta är en möjlighet som ständigt växer. Om du aldrig har sett detta besök vilket hus förbättrings eller trädgårdsförställning eller de flesta stora köpcentrum över vilken helg som helst.  Större delen av de stora företagen har insett värdet i denna typ av marknadsföring ett bra tag nu. Men, det finns ett växande behov för mindre företag att också använda sig utav en sådan marknadsföring. Kontakta småföretag i ditt område. Börja med företag som producerar något du känner till, men begränsa dig inte till endast de företagen. Erbjud att demonstrera dessa produkterna å företagens vägar i köpcentrum ,utställningar eller skolbasarer och festivaler. Du bör starta med en fast inkomst när du börjar jobba med detta men i framtiden, allt eftersom du lär dig jobbet bättre jobba för en procent av försäljningarna du gör.


Städservice


Detta är en affärsmöjlighet som kan starta väldigt smått men växa väldigt snabbt. Upptagna familjer och småföretag kan båda ha nytta av en städservice med hyfsade priser. Det finns flera marknader att tänka på här. Familjer med unga föräldrar är oftast så upptagna att städning på helgerna blir svårt eller omöjligt att göra. Att ha någon som kommer och städar för dig i jämna intervaller tilltalar mer och mer hårt jobbande vuxna. 


Sedan finns marknaden för äldre. Denna marknaden brukade vara begränsad åt de äldre som inte kunde städa för sig själva men fler och fler pensionerade vill spendera sina dagar med mindre och mindre städning för att njuta av livet och inte spendera det på något som de enkelt skulle kunna betala någon för att göra. Även pensioneringshem söker ofta personer som kan hjälpa dem städa.

 

Gå vidare till del 4 av 31 sätt att tjäna pengar


Copyright © 2008 VillDuBliRik.se