31 sätt att tjäna pengar Del 1

Betalda undersökningar


Inte världens roligaste jobb men verkligen inte världens svåraste jobb, alla kan göra det var de än sitter. Företag betalar stora pengar för att få reda på konsumenternas åsikter för att på så sätt bättre kunna sälja sina produkter. Betalda undersökningar är en win-win-win situation för företagen och konsumenterna. De bästa undersökningarna som betalar bäst hittar du här om du läser vidare. Med betalda undersökningar skaffar du dig en extrainkomst och ser till att investera pengarna intjänade i framtida projekt som kan tjäna dig ännu mer pengar.

Betalda undersökningar är rekommenderade för dig som har extra tid att spendera på helger och vardagar.

Jobb för organiserade personer

Nedan finner du möjligheter som kräver att du är något organiserad. Dessa är saker flesta människor kan göra men skulle hellre låta andra personer göra om möjligt.


Evenemang arrangör


Flera grupper och organisationer som försöker samla in pengar har oftast inte mycket pengar för att göra reklam för sig själva. De är ofta mest intresserade i aktiviteterna som de samlar in pengar till och inte att samla in pengar i sig själv. De flesta grupper är villiga att åsidosätta en del av pengarna intjänade för att ha någon annan göra allt för jobb som en insamling skulle innebära.


Lite forskning in på ämnet är en bra strategi. Spendera ett par helger till att gå till ett par insamlingar av olika typer. Prata med personerna som ser ut att bestämma över insamlingen och ta reda på hur mycket pengar de hoppas på att samla in och huruvida de kommer att vara framgångsrika i det eller inte. Detta kommer hjälpa dig kunna guida dina kunder till aktiviteter som kommer att tillåta dem att nå sina mål. Kolla även efter sätt att förbättra de insamlingar du besöker. Vilka saker skulle kunna tilläggas för lite eller ingen kostnad? Hur skulle organisationen kunna bli förbättrad? Vilka saker borde inte ha tagits med? Ta med dig en liten skrivbok och anteckna idéer du ser eller har som en referens i framtiden.


Professionell köpare


De flesta hem köper mat och alla nödvändiga saker en gång i veckan ifrån Ica eller dylikt. Men, par med krävande yrken, pensionerade, upptagna föräldrar eller personer med tidigare planer för just den helgen kan behöva någon som handlar åt dem. Om du befinner dig nära ett område med många pensionerade par eller personer skulle du kunna bygga upp en stor kundkrets.  
Föreslå detta till några av kunderna. Avgifterna för denna service varierar. En procent på den totala summan är normal, men du bör kanske sätta en fast summa om du jobbar med personer som kanske inte har världens största inkomst.

Gå vidare till del 2 av 31 sätt att tjäna pengar

 
Copyright © 2008 VillDuBliRik.se